OVAL contracteert Aditum Arbo als nieuwe dienstverlener voor second opinions

Aditum Arbo heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Vanaf 1 januari 2025 verzorgt Aditum Arbo officieel de second opinions voor leden van OVAL. Hiermee stapt de OVAL uit de LPBSO. Dit volgt uit een recente overeenkomst, ondertekend door Karin Hoogteijling, directeur van OVAL en Matthieu de Winkel, directeur Aditum Arbo.

Matthieu de Winkel benadrukt de betekenis van deze samenwerking: “Wij zijn erg blij om deze dienst te mogen leveren aan de OVAL-leden en bij te dragen aan de keuzevrijheid van de werknemers die graag een tweede mening willen. De ondertekening van de overeenkomst is een prachtige bevestiging van de kwalitatieve groei die Aditum Arbo de afgelopen jaren heeft doorgemaakt als arts-makelaar. Wij hebben een groot landelijk, netwerk van zzp-bedrijfsartsen die hier energie van krijgen.”

De keuze voor kwaliteit en veiligheid

OVAL’s keuze voor Aditum Arbo werd gedreven door onze bewezen staat van dienst in het voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden. Karin Hoogteijling verwoordt de overgang als volgt: “De overgang naar Aditum Arbo biedt heldere voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Dit zorgt niet alleen voor een meer gestroomlijnde en beveiligde procesgang, maar verzekert ook de juridische betrouwbaarheid en de kwaliteit van de second opinions.”

Een netwerk dat ondersteunt en versterkt

Vanaf de start van 2025 zullen aanvragen voor second opinions binnen het OVAL-netwerk verzorgd worden door onze second opinion zzp-bedrijfsartsen. Deze artsen zorgen voor consistente en kwalitatieve beoordelingen conform de NVAB richtlijn. “Wij zijn daarom ook erg blij dat de OVAL en Aditum Arbo elkaar gevonden hebben om te streven naar meer kwaliteit en innovatie binnen ons netwerk en de branche” voegt Matthieu de Winkel toe.

Tekenmoment Oval - Aditum Arbo

Tekenmoment Oval – Aditum Arbo